Persondatapolitik

Persondatapolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger, samtykke

I forbindelse med dit køb hos Silent Embrace® har du indtastet en række personoplysninger, navn, e-mail, adresse, telefonnummer, og betalingsoplysninger.

Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb. I forbindelse med handlen indgår disse oplysninger også i vores regnskabsmateriale, hvor de vil blive gemt i de lovmæssige fem år, Herefter vil de blive slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer blive udleveret til fragtfirmaet, med henblik på levering af dit køb.

Nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil du ikke længere ønsker at modtage e-mails med nyhedsbreve fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre enten ved at benytte linket i bunden af vores e-mails, eller ved at kontakte os på info@silentembrace.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine data vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til at behandle følgende:

– dine betalingsoplysninger, Reepay og Stripe

– dine køb (regnskab), e-conomic

– håndtering af nyhedsbreve via e-mail, Convertkit

– hjemmesidehosting, Simply.com

– hjemmesideadministratorer, Sleep by Lisa ApS, Vitaro ApS

Vi har indgået databehandlingsaftaler med disse databehandlere, som garanti for, at gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger overholdes.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

– At få adgang til og få ændret dine persondata

– At få slettet persondata

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@silentembrace.dk.

Indsigelse, oplysning, ændring, sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Det kan ske ved henvendelse til

Silent Embrace®

CVT 39967677

Liselotte Rønne

Møllebjergvej 11

3200 Helsinge

Tlf. 21677869

Mail: info@silentembrace.dk

Hvis du ønsker at klage over Silent Embrace®’s håndtering af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, e-mail dt@datatilsynet.dk

 

Shopping Cart