Whiplash og hovedpine

Få en bedre søvnkvalitet

Whiplash-ramte har ofte prøvet mange forskellige puder for at dæmpe for smerter i nakken om natten, som forstyrrer søvnen. Silent Embrace®-puden har vist sig effektiv hos op til 41% af testpersonerne i en undersøgelse. Søvnkvalitet og længde er steget med op til 80% hos testpersonerne.

Ved hovedpine generes man ofte af lyd og lys, og derfor kan Silent Embrace® puden være den skærmning, der skal til, for at få en bedre nattesøvn

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace® puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace® slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Shopping Cart