ADHD og ADD

Er din søvn urolig?

Hvis man har ADHD eller ADD, er ens søvn ofte urolig, da tanker har det med at komme myldrende, om dagen, men også når man skal sove. Der er uro og ubehag i kroppen, og alle indtryk er ofte forstærkede. Silent Embrace® puden lukker ned for sanseindtryk, og beroliger ved hjælp af krammeeffekten. Kan med fordel også bruges om dagen til at skærme en for en stund.

Hvad kan Silent Embrace® gøre for dig med ADHD/ADD?

Silent Embrace® puden lukker ned for sanseindtryk, som lyd og lys, og beroliger ved hjælp af krammeeffekten.

Krammeeffekten er kendt fra tyngdedynerne (kugledyner, kædedyner og tunge dyner med andet fyld), og disse dyner bruges også til mennesker med uro og søvnproblemer. Et kram giver velbehag og ro i kroppen ved hjælp af krammehormonet oxytocin.

Dette hormon reducerer angst og uro, mindsker stress, sænker blodtrykket, booster immunforsvaret, og beroliger og søvndysser.

Hvis din største udfordring i forhold til at falde i en rolig søvn er tankemylder og kropslig uro, er Silent Embrace® puden formentlig det hjælpemiddel, der kan få dig til at finde din søvn igen. 

Silent Embrace® kan med fordel også bruges om dagen til at skærme dig for en stund.

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Indkøbskurv