_05A4996

Ældre

Ældre menneskers søvn er ofte præget af flere opvågninger. Desuden er ældres søvn mere let, da de ikke kommer helt så meget ned i den dybe søvn mere. Ældre har oftere kroniske sygdomme og måske også smerter, som kan forstyrre søvnen.

Silent Embrace®-puden kan skærme den ældre fra forstyrrelser udefra, og dermed gøre det nemmere at falde i søvn igen. Kronisk syge er meget glade for puden, som også giver en støtte til en bedre lejring.

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Indkøbskurv