Alvorligt kronisk syg

Søvn er essentiel lindring

Har man en alvorlig, måske livstruende, sygdom, er søvn ofte svær at få pga. bekymringer, smerter, måske åndenød, og kropsligt ubehag. Her er søvn helt essentielt som lindring af ubehag af både fysisk og psykologisk art. Silent Embrace® puden kan bruges til lejring af hovedet, til at understøtte omsorgen, og til at skærme mod for mange indtryk.

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace® puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace® slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Indkøbskurv