De to mest almindelige årsager til søvnløshed er psykiske ​

Det drejer sig om følgende problematikker:

 

  • Følelsesmæssige bekymringer eller uro
  • Følelsesmæssig uligevægt og angst 

Vi er i løbet af de sidste få årtier blevet mere og mere tæppebombet med informationer via internettet. Vi kan søge på alting, og vi får alting serveret over nettet, også ting vi ikke har brug for at vide. Vi har så mange muligheder for at få forstyrret vores sind med bekymringer, at det er meget svært at undgå, selv om vi prøver. 

Vores nervesystemer er rigtig gode til at tilpasse sig forandringer. Vi er faktisk det eneste væsen i dyreverdenen, der har kunnet forandre os i det tempo, vi gør. 

Nervesystemet har en grænse.

Tempoet for tilpasning for den enkelte kan ikke overskrides, uden at få symptomer på stress.  

Hvis vi er født ind i en familie, hvor der har været uro, kaos, uforudsigelighed, eller fravær af voksne, der har kunnet regulere vores små barne-nervesystemer sufficient, så vil vi oparbejde et overaktivt nervesystem. Kamp-flugt-systemet er til enhver tid på overarbejde, og reserverne til at kunne tåle endnu mere stress, end vi føler i forvejen er små. Det går meget ofte ud over nattesøvnen. 

Selv hvis vi er født i gode, rolige, harmoniske familier med kompetente voksne, der har været til rådighed i sufficient mængde, kan vi udvikle stress og søvnløshed, fordi vi bliver bombarderet med forventninger, karakterkrav og andre præstationer, for at være ”rigtige”, og anerkendte af flokken. Alle har behov for at høre til, og det føles som det eneste, der er at gøre for at være med, er at følge flokken. Presset kan være stort, men ikke at gå med kan føles helt uoverskueligt. 

Også her vil det ofte gå ud over nattesøvnen, fordi det at følge med, også foregår om natten (fx på chatten). 

Forslag

Øv dig i at lægge telefonen (og pc’en) fra dig. Uanset at det også kan være skræmmende ikke at følge med, lover jeg dig, at det du går glip af i dag, er erstattet af noget ”lige så vigtigt” i morgen.

Du kan læse mere om kamp-flugtsystemet, og hvorfor det holder dig vågen, hvis det ikke beroliges før sengetid, her.

Silent Embrace® puden kan hjælpe dig med at berolige dit nervesystem.

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Er du i tvivl om, om Silent Embrace® kan hjælpe dig? 

Vi samler kun på sovende kunder. 

Vi giver tilfredshedsgaranti på 14 dage. Så skulle puden ikke give dig en forbedret søvn indenfor 14 dage, så kan du returnere den og få dine penge tilbage. 

Du kan købe Silent Embrace® puden lige her

Indkøbskurv