FAQ

Kan puden bruges, når man har nakkeproblemer?

Silent Embrace-puden er testet på whiplash-ramte med stor succes. Over 40% af testpersonerne meldte, at de havde fået bedre nattesøvn ved at ligge med puden. Mange havde prøvet rigtigt mange andre puder før denne. 

Midterstykket i puden er delbart, og derfor kan du højdejustere puden til dit eget behov. Du kan endda tage midterstykket helt ud, hvis du fx normalt ligger helt fladt i rygliggende stilling. Derudover kan du rulle det ene skumstykke i midterstykket til en pølse, og placere den i puden lige der, hvor nakken runder, og derved få den optimale støtte. 

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Størrelsesanbefalingerne står også på produktsiden. 

  • Er du op til 170 cm høj, anbefales den lille størrelse, 
  • Er du mellem 170-185 cm høj anbefales mellemstørrelsen.
  • Er du over 185 cm høj, anbefales den store pude. 

Har du et meget smalt eller bredt ansigt, bør du nok gå en størrelse ned eller op.

Hvis jeg vælger en forkert størrelse, kan jeg så bytte puden?

Ja, selvfølgelig. Bytte- og returretten er på 14 dage.

Kan man få andre farver pudebetræk?

For nuværende har vi tre farver pudebetræk, en til hver størrelse. Flere farver er på ønskesedlen og vil blive præsenteret på produktsiden, når de er færdigproducerede.

Er puden ikke varm at ligge med?

Mange brugere af Silent Embrace puden oplever varmen som en del af komforten. Om sommeren kan den føles varmere, hvilket for nogle brugere kan ”forstyrre” søvnen. Vi er opmærksomme på denne tilbagemelding og arbejder på at producere et pudevår, som leder varmen væk. 

Hvordan får jeg siderne til at stå op i rygliggende stilling?

Når man ligger på ryggen og slår siderne op, skal man øve teknikken lidt for at få siderne til at blive der, hvor man gerne vil have dem. Ved at trække siderne godt ned om skuldrene, trække ud i begge sidestykkerne forneden og eventuelt støtte puden op mod hovedgærdet, vil man få den bedste stabilitet.

Føler man sig ikke lukket inde, når man ligger med puden?

En del af idéen med puden er netop, at man skal føle sig puttet i en hulefornemmelse. Der er helt åbent fortil ved ansigtet, så man er ikke helt ”forsvundet”. Pudens sider kan til enhver tid slås ud igen.

Hvordan virker puden?

Puden giver lyddæmpning på op til 50%, når man lukker sidestykkerne op om ørerne. Sidestykkerne dæmper lysindtryk ligesom skyklapper. Kramme-fornemmelsen man får, når man pakker sig med puden, giver en tryghedsfornemmelse, som fremmer roen og dermed søvnen. Derudover er puden lavet af formskum, som ligger meget stabilt om natten, og derved er puden også en god støtte ved nakkeproblemer, som fx whiplash-følger.

Indkøbskurv