Om Silent Embrace®

Idéen bag Silent Embrace® puden

Silent Embrace® puden blev til i forbindelse med læge Liselotte Rønnes egen søvnløshed, hvor hun opdagede, at det, at pakke sig med puden over hovedet, gav den ro, der skulle til for at kunne falde i søvn.

Silent Embrace® puden er udviklet over 5 år. Via sin tredeling bliver puden på sin plads hele natten og opfylder derved sine funktioner: lyd- og lysdæmpning, understøttet af krammeeffekten.

Silent Embrace® er en ny hovedpude mod søvnbesvær, til middagsluren, når du vil helt væk for en stund, til campingferien, hvor nabostøj er en præmis, når lejligheden ikke er godt lydisoleret, eller når du bare ikke kan med ørepropper.

Silent Embrace® er hovedpuden, når du er træt og fryser. Silent Embrace® kan erstatte øjenmaske og ørepropper og den ekstra pude over hovedet, som mange ofte bruger, for at falde til ro.

Silent Embrace® puden kan være effektiv ved:

Gode råd om Silent Embrace® – for at få den bedste oplevelse

  • Silent Embrace® er en tredelt hovedpude mod søvnløshed.
  • Silent Embrace® er en pude-pendant til kugledynen.
  • Silent Embrace® har tre funktioner: lyd-dæmpning, lys-dæmpning og en krammeeffekt, som giver øget tryghed i søvnen.
  • Silent Embrace® er designet, så den ikke lukker af for luften omkring dig. Tyngden gør, at den føles som en omfavnelse, og at puden bliver hvor den er.

Instruks

Når man lægger sig på ryggen, kan man trække siderne godt op om ørerne, hvorved man får afskærmning fra omgivelserne og lyddæmpning. Desuden føler man næsten, at man lægger sig i en hule. Når man lægger sig på siden, trækker man den ene side af puden med sig manuelt, trækker puden godt sammen i nakken og finder sin yndlings-position godt begravet i puden.

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Indkøbskurv