Skiftende sovetider

Støtte til din søvn

Har man skiftende arbejdstider som fx i sundhedsvæsenet eller politiet, eller arbejder man i flere tidszoner som fx pilot eller langturschauffør, eller har man skiftende sovesteder, er regelmæssig søvn ofte svær at få. Silent Embrace-puden kan, evt sammen med melatonintilskud, støtte en bedre søvn, ved at berolige og dæmpe for lyd og lys.

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Shopping Cart