Sport

Når man dyrker sport på højt plan, er søvn i særdeleshed vigtigt. Ofte kan søvnløshed indfinde sig, hvis man har dyrket sport lidt for sent om aftenen, eller hvis man skal til en vigtig turnering i morgen.

Når man som sportsudøver rejser en del og har skiftende sovetider og -steder, kan det være svært at få søvnen til at indfinde sig i fremmede omgivelser og måske på grund af bevægelser i forskellige tidszoner.

Med Silent Embrace® kan man tage ”det hjemlige” med sig til fremmede steder, og derved sove bedre. Transporttaske medfølger ved køb af puden.

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Indkøbskurv