Whiplash, piskesmæld og Hovedpine

Få en bedre søvnkvalitet

Whiplash, eller piskesmælds-ramte, har ofte prøvet mange forskellige puder for at dæmpe for smerter i nakken, som forstyrrer nattesøvnen.

Piskesmæld får man, når man fx er udsat for et trafikuheld, eller fald på cykel, hvor hovedet med stor kraft svinger fra to yderpositioner, typisk maximal foroverbøjning til maximal bagoverbøjning. Her trækkes der i ledbånd, sener, muskler og nervetråde med voldsom kraft udenfor ens kontrol. Det giver meget ofte langvarige smerter, og andre følgesymptomer som træthed, koncentrationsbesvær, svimmelhed og synsforstyrrelser. 

Silent Embrace® puden har vist sig effektiv hos op til 41% af testpersonerne i en undersøgelse. Søvnkvalitet og længde er steget med op til 80% hos testpersonerne.

Ved nakkesmerter er lejring af nakke og hoved essentielt for at få en god nattesøvn. 

Årsagen til hovedpine er meget hyppigt nakkespændinger, og derfor er lejring med en god pude om natten essentiel. 

Hvad kan Silent Embrace® gøre for dig?

Silent Embrace® puden er en blød, men formfast skumpude, som kan justeres ind på mange måder. Fx kan højden justeres i midten af pude, og der gives mulighed for at rulle en skumstøtte ind under nakken. Derudover er de fleksible sidestykker med til at støtte hovedet i alle positioner, så du ikke ligger og spænder i nakken, når du skal sove. 

Ligger du perfekt, sover du bedre.  

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace® er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace® puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace® medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace® slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace® omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Indkøbskurv