Whiplash og hovedpine

Få en bedre søvnkvalitet

Whiplash-ramte har ofte prøvet mange forskellige puder for at dæmpe for smerter i nakken om natten, som forstyrrer søvnen. Silent Embrace-puden har vist sig effektiv hos op til 41% af testpersonerne i en undersøgelse. Søvnkvalitet og længde er steget med op til 80% hos testpersonerne.

Ved hovedpine generes man ofte af lyd og lys, og derfor kan Silent Embrace puden være den skærmning, der skal til, for at få en bedre nattesøvn

Hvordan virker puden

Lyd-dæmpning
Silent Embrace er produceret med Lazy-foam, som er lyddæmpende, og som bliver i sin form og position natten igennem. Ved at pakke Silent Embrace puden godt om sig, får man både i ryg- og sideliggende stilling en effektiv lyd-dæmpning. Se lydtest-rapport

Lys-dæmpning
Med købet af Silent Embrace medfølger et mørkt specialsyet betræk, som i brug tager en del af lyset fra omgivelserne. Med Silent Embrace slået op om ørerne, vil man opleve lys-dæmpning både i ryg- og sideliggende stilling.

Ro
Silent Embrace omfavner, som navnet tilskriver, og det giver en ”kramme-effekt”, som man kender fra fx kugle- og kædedyner, blot som pude. Desuden giver varmen og tyngden fra puden en fornemmelse af, at alt er trygt og godt.

Shopping Cart